Lelwadee International

Thailand
Your search results

Om oss

Säker, ansvarsfull och personlig service!

Lelawadee Int Co Ltd är ett ett thailändskt försäljningsbolag i thailändsk/svensk regi, som har kunskaper och många års erfarenhet av Thailand. Vi har färdiga hus till försäljning redan idag och lämnar en byggaranti på 1 år för nyproducerade hus från inflyttningsdatum räknat. Lelawadee hjälper till under 1 dag att inhandla möbler och husgeråd vid inflyttning. Under vinterhalvåret försöker Lelawadee att alltid ha svensktalande personal på plats i Thailand som kan hjälpa till med de vanligaste frågeställningarna som kan uppstå i början när man flyttat in i sitt hus.

Lanthom Wongnoen, huvudägare Lelawadee Int. Co. Ltd.

Tiep

Sabai Villlage har en förman  som heter Marie “Tiep” Wongnoen som är områdesansvarig. Tiep sköter om tillsynen av husen i Sabai Village 1 & 2 åt er när ni själva inte är på plats och ser även till att personalen sköter sina sysslor med trädgårdsarbete, poolskötsel mm. Tiep pratar thai, god engelska och lite svenska.

24-timmars övervakning sker på området. Vakt finns vid entrén som ser till att inte obehöriga kommer in på området.

Trädgårdsmästarna sköter bevattning av samtliga tomter samt trädgårdsskötsel. De kan mot betalning även hjälpa till med plantering av träd, buskar och växter

Sabai service center

Guard

Husägare i Sabai Village 1 & 2 kan vända sig till Lelawadee om man vill ha hjälp med städning och eventuellt tvätt före ankomst och efter avresa eller om man vill ha städhjälp varje vecka när man är på plats.

Vi rekommenderar alla som vill ha dessa tjänster att endast vända sig till Lelawadee eftersom det kan bli stora problem i framtiden om det kommer ”städare/städerskor” till olika hus utan att vi vet vem som är vem. Det kan i sin tur skapa frågeställningar och osäkerhet bland husägare.

Det är samtidigt en trygghet om man vet att Lelawade ansvarar för nycklar och att vår personal ser till att det blir ordentligt städat.

Ansvarig för uthyrning och städservice:
Lelawadee
Telefon: +66-(0)653 93 92 46
E-post: service.lw20@gmail.com

Pool

Compare Listings